ZorgSom en VanBERNARD: Twee Sterke Partners voor Uw Praktijkbeheer en Financiële Administratie

Wat is ZorgSom?

ZorgSom is een toonaangevende softwaretool die speciaal is ontworpen voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Het platform berekent welk deel van een mondzorgbehandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. Hiermee kan de behandelaar de patiënt uitgebreid voorlichten over de kosten van het behandelplan. Met slechts één druk op de knop wordt het voor iedereen duidelijk wat de verzekering vergoedt en wat de patiënt zelf moet bijdragen.

Waarom ZorgSom?

ZorgSom is niet alleen een betrouwbare en veilige tool, maar ook zeer overzichtelijk. Alle relevante informatie, zoals patiëntgegevens, verzekeringen en een indicatie van maximaal te vergoeden bedragen, wordt op één scherm weergegeven. Daarnaast staat ZorgSom garant voor de uitkomst van de berekening en attendeert het platform op extra verzekeringsvoorwaarden en alternatieve behandelingen.

VanBERNARD: Uw Partner in Praktijkbeheer

VanBERNARD is een veelzijdig platform voor praktijkbeheer dat een breed scala aan functionaliteiten biedt. Van afspraakplanning tot personeelsbeheer, VanBERNARD biedt een alles-in-één oplossing voor een efficiëntere praktijkvoering. Hoewel er geen directe integratie is met ZorgSom, vullen de twee platforms elkaar goed aan en versterken ze elkaar wanneer ze naast elkaar worden gebruikt.

De Versterkende Werking van Beide Platforms

Het gebruik van ZorgSom en VanBERNARD naast elkaar biedt een reeks unieke voordelen:

  • Financiële Duidelijkheid: ZorgSom biedt gedetailleerde financiële calculaties voor mondzorgbehandelingen, wat bijdraagt aan transparantie en patiënttevredenheid.
  • Efficiënt Praktijkbeheer: VanBERNARD zorgt voor een gestroomlijnde praktijkvoering door het bieden van een centrale plek voor alle taken en afspraken.
  • Optimale Patiëntcommunicatie: Hoewel de platforms afzonderlijk werken, zorgt de combinatie van financiële transparantie en efficiënt praktijkbeheer voor een verbeterde patiëntervaring.

Samen Sterker

ZorgSom en VanBERNARD worden geserviced vanuit hetzelfde kantoor en zijn ontwikkeld door dezelfde programmeurs. Deze nauwe samenwerking zorgt voor een hoge mate van expertise en betrouwbaarheid in beide producten, zelfs zonder directe integratie.

Conclusie

Of u nu een tandarts, orthodontist of mondhygiënist bent, het naast elkaar gebruiken van ZorgSom voor financiële berekeningen en VanBERNARD voor praktijkbeheer biedt een krachtige combinatie die is ontworpen om uw praktijk naar een hoger niveau te til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>