Partners en koppelingen

Partners en koppelingen

Samen bouwen we aan een sterke infrastructuur, zodat we de mondzorgpraktijk het beste van dienst kunnen zijn. Zo wordt vanBERNARD ontwikkeld en geserviced vanuit dezelfde plek met de volgende partners:

ZorgSom berekent welk deel van een mondzorgbehandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. De behandelaar kan met ZorgSom de patiënt goed voorlichten over de kosten van het behandelplan. Met één druk op de knop is voor iedereen inzichtelijk wat de verzekering vergoedt en wat de patiënt zelf moet bijdragen.

Met Meten Is Weten heeft u direct inzicht in alle cijfers van uw praktijk. Van gemiste declaraties, actielijsten voor baliemedewerkers om patiënten op te roepen of te controleren op ontbrekende contactgegevens. Daarnaast krijgt u inzicht in behandeldata waarover u met behandelaren onderling in overleg kunt gaan.

Met MondPlan schrijf je razendsnel een behandelplan! Dit zorgt voor meer acceptatie op de behandelplannen en voldoe je aan WGBO. Hiermee zorgt u ervoor dat u voldoet aan de WGBO, verhoogt u de acceptatie voor een plan en zorgt u voor uniformiteit in de praktijk, staat u sterker bij klachten en geschillen staat direct gekoppeld met uw praktijksoftware.

VanBERNARD koppelt aan de volgende programma’s:

Bekijk onze tarieven →

Onze tarieven zijn zeer transparant en overzichtelijk gepresenteerd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen achteraf zijn.

Over Zorgsom & Partners →

VanBernard is onderdeel van Zorgsom & Partners. Lees hier alles erover.

Uw betrouwbare partner op het gebied van praktijkmanagement software

Maak direct een afspraak of stel een vraag