Over Ons

Over Ons

VanBernard helpt praktijken vooruit in de organisatie

VanBernard is ontstaan vanuit de gedachte om praktijken softwarematig overzicht en grip te geven op hun praktijk. Dit doen wij elke dag met een lach, omdat ondernemen en klanten helpen leuk is. Met deze visie ontwikkelen wij onze software en denken wij na over onze service: ‘hoe kunnen wij onze klanten helpen bij het managen van de praktijk nog leuker en makkelijker te maken?

Missie

Bij vanBERNARD streven we ernaar om de zorgpraktijken van onze klanten te transformeren door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke software oplossingen. Onze missie is om een uitgebreid, geïntegreerd platform te bieden dat zorgprofessionals meer vrije tijd en meer controle geeft omdat ze minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken, zaken controleren of opzoeken.

Visie

Alles in de praktijk vanuit één systeem duidelijk inzichtelijk en direct toegankelijk maken, zodat er geen onnodige tijd wordt verloren aan randzaken.

Jelle

Algemeen Directeur /
Oprichter

Edgar

Operationeel Directeur /
Oprichter

Ben

Oprichter /
Tandarts

Gabby

HR

Alexander

Adviseur

Rianne

Support

Michiel

Succes manager

Bas

Product owner

Jonathan

Financieel Directeur /
Oprichter

Arno

Financieel Directeur /
Oprichter

Ilse

Support

Bekijk onze tarieven →

Onze tarieven zijn zeer transparant en overzichtelijk gepresenteerd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen achteraf zijn.

Over Zorgsom & Partners →

VanBernard is onderdeel van Zorgsom & Partners. Lees hier alles erover.

Uw betrouwbare partner op het gebied van praktijkmanagement software

Maak direct een afspraak of stel een vraag