HR

Personeelsmanagement

Alles omtrent uw personeelsdocumentatie en benodigde actie centraal geregeld en vastgelegd.

PERSONEELSMANAGEMENT

Met VanBernard hebben wij het onderdeel personeelsmanagement geheel toegespitst op de tandheelkundige praktijk. Dat betekent concreet dat er documentatie eisen zitten gekoppeld aan een specifieke functie. Zoals taakdelegatie voor de preventie assistente, de röntgen cursus bij de tandarts en de sleutelverklaring bij de de personen die een sleutel in hun bezit hebben.

Alle documentatie wordt veilig versleuteld opgeslagen, zodat u voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van uw persoonsgegevens opslaan en beheren. De collega’s kunnen alleen hun eigen documenten inzien en waar nodig direct digitaal ondertekenen. Zo hoeft u nooit meer tijd te spenderen aan het zoeken van documenten. Als er persoonsgegevens wijzigen kan de medewerker dit zelf direct binnen het systeem aangeven en hoeft u dit hierna alleen te accorderen voordat dit direct binnen het systeem wordt gewijzigd.

De voordelen van personeelsmanagement binnen VanBernard

✔ Automatische controles op basis van functies en vaardigheden

✔ Een personeelsdossier toegespitst op de behoeftes van de praktijk

✔ Altijd zeker dat de wettelijk verplichte documenten aanwezig zijn in het dossier

✔ Standaard templates voor documenten en taakdelegatie die voorkomen in de praktijk

✔ Vergeet nooit meer een document te actualiseren

✔ Snel en eenvoudig documenten laten ondertekenen

✔ Synchronisatie met uw salarisportal!

Ook makkelijk en snel uw personeelsdocumenten opslaan en beheren?

Maak direct een afspraak door te klikken op onderstaande knop

Personeelsmanagement

De onderdelen van Personeelsmanagement met VanBernard.

U dient met zoveel verschillende zaken te regelen en rekening te houden en tegelijkertijd heeft u de dagelijkse praktijkvoering waarmee u te maken krijgt.

Contracten

Ons onderdeel 'Contractbeheer' biedt een gemakkelijke manier om alle contracten van uw personeel bij te houden. U kunt het document direct opslaan in ons systeem en het gemakkelijk terugvinden wanneer dat nodig is.

Ons systeem geeft ook meldingen wanneer er actie vereist is gerelateerd aan het contract. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer het contract bijna afloopt of wanneer er wijzigingen moeten worden aangebracht. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op tijd bent en dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Documentbeheer

Met ons documentbeheer kunt u alle documenten van uw personeel gemakkelijk opslaan en terugvinden wanneer dat nodig is. Het systeem geeft ook meldingen wanneer een bepaald document nog niet aanwezig is in het dossier. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u altijd alle benodigde documenten bij de hand heeft.

Daarnaast kunt u als gebruiker zelf instellen welke documenten verplicht aanwezig moeten zijn in het dossier. Dit zorgt voor een gestructureerd proces en helpt u ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Cursussen

Onze software geeft automatisch meldingen wanneer een cursus verloopt en moet worden vernieuwd. Daarnaast geeft ons systeem aan welke cursussen medewerkers wettelijk verplicht zijn om te volgen. Wanneer deze cursus is gevolgd kunt u alle bijbehorende documentatie opslaan binnen het systeem. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat u voldoet aan alle accreditatie-eisen en wettelijke vereisten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp.

Functioneringsgesprekken

Medewerkers kunnen vooraf vragen invullen in het systeem en de notulen worden direct in het programma gemaakt. Het gesprek kan digitaal worden ondertekend voor een efficiënt proces zonder papierwerk. Wanneer het weer tijd is voor het plannen van het volgende functioneringsgesprek geeft het systeem hiervan een melding.

Taakdelegatie

Ons systeem geeft automatisch meldingen wanneer het tijd is voor een assistente om opnieuw te tekenen voor specifieke verrichtingen. Dit moet één keer per jaar worden gedaan om te voldoen aan de wettelijke vereisten. De beschrijving van de taakdelegatie staat in het gekoppelde protocol. Om u op weg te helpen hebben wij de taakdelegatie opties die mogelijk zijn binnen de mondzorg al voor u klaargezet!

Waar zult u deze onderdelen nog meer tegenkomen?

Urenregistratie

De urenregistratie van uw personeel

Afwezigheid

Documenten gekoppeld aan specifiek verzuim of afwezigheid

Onkostenvergoeding

Onkostenvergoeding

Incidenten

Eenvoudig registreren en opvolgen en daaraan gekoppelde mails en notulen van besprekingen.

Taken

Eén overzicht van alle lopende zaken en taken in de praktijk

Protocollen

Al uw protocollen centraal opgeslagen

Bekijk onze tarieven →

Onze tarieven zijn zeer transparant en overzichtelijk gepresenteerd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen achteraf zijn.

Over Zorgsom & Partners →

VanBernard is onderdeel van Zorgsom & Partners. Lees hier alles erover.

Uw betrouwbare partner op het gebied van praktijkmanagement software

Maak direct een afspraak of stel een vraag