Vektis: Slimme Processen en Inzichten

Wat is Vektis?

Vektis is meer dan zomaar een naam; het is het business intelligence centrum voor de zorg in Nederland. Met een focus op het leveren van slimme processen en heldere inzichten, streeft Vektis ernaar de kwaliteit van de zorg in Nederland te verbeteren. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten en producten, variërend van registers tot open databestanden, die essentieel zijn voor zowel zorgaanbieders als zorgverzekeraars.

De Diensten van Vektis

Vektis biedt een reeks diensten die cruciaal zijn voor de efficiënte werking van de zorgsector. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • AGB-register: Dit is een centrale database waarin informatie over alle zorgaanbieders in Nederland wordt verzameld. Het register is een onmisbaar hulpmiddel voor de identificatie en verificatie van zorgaanbieders.
  • Uzovi-register: Dit register bevat informatie over alle zorgverzekeraars in Nederland. Het helpt bij het stroomlijnen van de communicatie en administratie tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars.
  • Standaarden: Vektis ontwikkelt en onderhoudt verschillende standaarden die worden gebruikt in de zorgsector. Deze standaarden helpen bij het vereenvoudigen van de administratie en het verbeteren van de efficiëntie.
  • Open Data: Vektis biedt open databestanden over verschillende aspecten van de zorg, zoals zorgverzekeringen en zorgaanbieders. Deze data zijn van onschatbare waarde voor onderzoek en beleidsvorming.

Actuele Updates en Publicaties

Vektis is ook een betrouwbare bron voor actuele informatie over de zorgsector. Ze publiceren regelmatig updates, onderzoeken en rapporten zoals de Zorgthermometer, die inzicht geeft in trends en ontwikkelingen binnen de zorgverzekeringen.

Contact en Support

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Vektis heeft een uitgebreide supportpagina en een klantenservice die u verder kunnen helpen.

VanBERNARD: Uw Partner in Praktijkmanagement

Terwijl Vektis zich voornamelijk richt op het leveren van data en inzichten voor de zorgsector, neemt VanBERNARD een ander aspect van het praktijkmanagement voor zijn rekening. Wij bieden uitgebreide administratieve ondersteuning aan zorgpraktijken, zodat u zich volledig kunt richten op uw kerntaak: het leveren van uitstekende zorg aan uw patiënten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>