Pien Support versus ZorgSom: Een Vergelijking

In de wereld van tandheelkundige software zijn er verschillende oplossingen beschikbaar die tandartspraktijken helpen bij het voorlichten van patiënten over de kosten van behandelplannen. Twee prominente spelers in deze niche zijn ZorgSom en Pien Support. Hoewel beide softwareproducten gericht zijn op hetzelfde doel, zijn er enkele onderscheidende kenmerken die het vermelden waard zijn.

Overeenkomsten tussen ZorgSom en Pien Support

Beide softwareoplossingen, ZorgSom en Pien Support, bieden de mogelijkheid om patiënten snel en efficiënt te informeren over de kosten van hun behandelplan. Ze geven inzicht in wat de verzekering vergoedt en wat de patiënt zelf moet bijdragen.

Verschillen tussen ZorgSom en Pien Support

  1. Garantie op Berekeningen: ZorgSom biedt een garantie op hun berekeningen. Als er een aantoonbare fout in ZorgSom is waardoor de berekening onjuist is, vergoedt ZorgSom het bedrag.
  2. Interactiviteit: Een extra feature van ZorgSom is dat je een verrichting kunt toevoegen of uitsluiten. Dit biedt de mogelijkheid om patiënten specifieker te adviseren over een voorgenomen behandeling en de verwachte kosten. Pien Support daarentegen heeft geen interactieve interface.
  3. Online Beschikbaarheid: Zowel ZorgSom als Pien Support zijn online beschikbaar, wat betekent dat gebruikers vanaf elke locatie kunnen inloggen, inclusief vanuit huis. Updates worden automatisch geïnstalleerd, wat kosten bespaart op systeembeheer.
  4. Privacy en Beveiliging: ZorgSom werkt alleen met patiëntnummers en verwijdert NAW-gegevens uit de berekening. Bovendien voldoet ZorgSom aan strenge normen voor informatiebeveiliging in de zorg.
  5. Licentiemodel: Het licentiemodel van ZorgSom is gebaseerd op het aantal werkplekken waarop de software wordt gebruikt, terwijl Pien Support haar licentie baseert op het aantal FTE’s.

VanBERNARD: Een Stap Verder in Praktijkbeheer

Terwijl ZorgSom en Pien Support zich richten op het voorlichten van patiënten over behandelkosten, gaat VanBERNARD een stap verder door een alomvattende oplossing te bieden voor praktijkbeheer. VanBERNARD is ontworpen om tandartspraktijken te helpen bij het stroomlijnen van hun operationele processen, van personeelsbeheer tot kwaliteitsbewaking, en biedt een geïntegreerd platform dat voldoet aan de hoogste normen van de tandheelkundige industrie.

Conclusie

Hoewel ZorgSom en Pien Support beide waardevolle tools zijn voor het informeren van patiënten over behandelkosten, bieden ze verschillende functies en voordelen. Voor tandartspraktijken die op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing voor praktijkbeheer, is VanBERNARD de ideale keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>