Infomedics Inloggen: Een Overzicht van de Portaalmogelijkheden

Wat is Infomedics?

Infomedics is een platform dat zowel zorgaanbieders als zorgconsumenten ondersteunt bij financiële zaken rondom de zorg. Het platform biedt verschillende portalen waarin zowel zorgaanbieders als zorgconsumenten kunnen inloggen om diverse zaken te regelen.

Inloggen voor Zorgconsumenten

Als u een rekening van Infomedics heeft ontvangen, kunt u inloggen in het zorgconsumentenportaal. Hier kunt u uw rekeningen van dezelfde praktijk of zorgaanbieder bekijken en betalen. Daarnaast kunt u in dit portaal ook het volgende regelen:

  • Downloaden van een kopie van de rekening
  • Bezwaar maken tegen een rekening
  • Eenmalig een automatisch incasso aanvragen

Inloggen voor Zorgaanbieders

Zorgaanbieders hebben toegang tot het klantportaal ‘Infomedics Inzicht’. Na het inloggen kunnen zij hier hun betalingen invoeren en bekijken. Verder kunnen zij in dit portaal ook:

  • Vragen of verzoeken indienen
  • Wijzigingen doorvoeren op ingediende betalingen
  • (Adres)gegevens van de zorgconsument wijzigen bij openstaande rekeningen

VanBERNARD: Uw Tool voor Praktijkbeheer

Hoewel Infomedics en VanBERNARD geen directe link met elkaar hebben, is het goed om te weten dat VanBERNARD een veelzijdig platform is voor praktijkbeheer. Van afspraakplanning tot personeelsbeheer, VanBERNARD biedt een alles-in-één oplossing voor een efficiëntere praktijkvoering.

Conclusie

Infomedics biedt een handige portal voor zowel zorgconsumenten als zorgaanbieders om financiële zaken rondom de zorg te beheren. Voor diegenen die op zoek zijn naar een uitgebreide tool voor praktijkbeheer, is VanBERNARD een uitstekende keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>