Henry Schein en VanBERNARD: De samenwerking

Henry Schein, een prominente naam in de wereld van gezondheidszorgproducten en -diensten, heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare partner voor zorgprofessionals. Met een uitgebreid assortiment dat varieert van tandheelkundige instrumenten tot geavanceerde technologische oplossingen, heeft Henry Schein een solide reputatie opgebouwd in de tandheelkundige sector.

Aan de andere kant hebben we VanBERNARD, een innovatieve speler in de wereld van praktijkbeheer. VanBERNARD biedt een platform waarop tandartspraktijken hun dagelijkse bedrijfsvoering kunnen stroomlijnen. Het is een tool die specifiek is ontworpen om praktijken te helpen bij het beheren en optimaliseren van hun operationele processen.

De samenwerking tussen Henry Schein en VanBERNARD is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is het resultaat van een langdurige en succesvolle samenwerking tussen Henry Schein en ZorgSom. VanBERNARD is namelijk een nieuw initiatief van onder andere de eigenaren van ZorgSom. Deze samenwerking symboliseert een gedeelde visie en missie om tandartspraktijken te voorzien van de beste tools en middelen.

Een interessant aspect van deze samenwerking is de mogelijkheid voor klanten om VanBERNARD aan te schaffen met hun gespaarde Henry Schein punten via het Dental Alliance-programma. Dit loyaliteitsprogramma van Henry Schein beloont trouwe klanten door hen punten te geven bij elke aankoop. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor verschillende producten en diensten, waaronder VanBERNARD.

In een notendop, de samenwerking tussen Henry Schein en VanBERNARD biedt tandartspraktijken een unieke kans. Ze kunnen nu profiteren van de expertise van twee marktleiders, terwijl ze tegelijkertijd toegang krijgen tot een geavanceerd systeem voor praktijkbeheer. In een tijd waarin de tandheelkundige sector voortdurend in beweging is, biedt deze samenwerking praktijken de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>