De Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige Branche (VGT)

De Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche, beter bekend als VGT, speelt een cruciale rol in de tandheelkundige sector van Nederland. Deze vereniging vertegenwoordigt groothandelaren die een breed scala aan producten en diensten leveren aan professionals in de tandheelkunde, waaronder tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnische laboratoria en tandprothetisten.

Wat doet de VGT? De VGT biedt een platform waarop leden en hun afnemers toegang hebben tot relevante informatie met betrekking tot hun werkzaamheden. Dit omvat financiële zaken, wetgeving, veiligheid en andere gerelateerde onderwerpen. De vereniging zorgt ervoor dat haar leden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, regelgeving en best practices in de tandheelkundige branche.

Belang van VGT voor de Tandheelkundige Gemeenschap De VGT is niet alleen een brug tussen groothandelaren en tandheelkundige professionals, maar ook een bron van kennis en informatie. Door het delen van essentiële informatie en het bieden van begeleiding op verschillende gebieden, helpt de VGT de tandheelkundige gemeenschap om geïnformeerd en up-to-date te blijven.

Veiligheid en Compliance Een van de kerngebieden waarop de VGT zich richt, is veiligheid. De vereniging biedt documenten en richtlijnen die bedoeld zijn om de veiligheidsnormen in de tandheelkundige sector te waarborgen. Dit omvat alles, van het correcte gebruik van tandheelkundige apparatuur tot het naleven van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

VanBERNARD: Een Aanvulling op de VGT voor Praktijkbeheer

Terwijl de VGT zich richt op het bieden van essentiële informatie en begeleiding aan groothandelaren en tandheelkundige professionals, biedt VanBERNARD een specifieke oplossing voor praktijkbeheer. Met VanBERNARD kunnen tandheelkundige praktijken niet alleen veiligheidsbladen opslaan, maar ook hun KEW-dossier beheren. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte workflow, waardoor tandartspraktijken zich kunnen concentreren op het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Hoewel VGT en VanBERNARD twee afzonderlijke entiteiten zijn, vullen ze elkaar aan in hun streven naar kwaliteit en uitmuntendheid in de tandheelkundige zorg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>