vanBERNARD: allesomvattende software voor een efficiënte en eenvoudige bedrijfsvoering in iedere tandartspraktijk

Foto: Jelle Verdorst, directeur van vanBernard

vanBERNARD heeft samen met ZorgSom & Partners een nieuw softwarepakket gebouwd en is verheugd om aan te kondigen dat ze dit softwarepakket zullen onthullen in een exclusief webinar op 13 juni 2023. Inschrijven kan via Lancering vanBERNARD.

Het pakket, specifiek ontworpen voor tandartspraktijken, is een totaaloplossing om de werkzaamheden van de backoffice te stroomlijnen. Het omvat protocollen, taken, beheer van de apparatuur, personeelsdossiers, planning en interne communicatie.

‘Met vanBERNARD hebben we een softwarepakket gecreëerd dat de dagelijkse werkzaamheden van tandartspraktijken zal veréénvoudigen, controle geeft en rust voor iedereen in de praktijk. Door administratieve processen te vereenvoudigen voor zowel de kleinere praktijk al voor organisaties met meerdere locaties, zorgt het ervoor dat er meer vrije tijd komt voor leuke dingen’, aldus Jelle Verdorst directeur van vanBERNARD.

Het dashboard van vanBernard

De volgende vier zaken vindt vanBERNARD belangrijk:

  • Overzicht: Met vanBERNARD heb je grip op wat er in je praktijk gebeurt en word je actief geattendeerd op te nemen acties. Zo zie je als manager van meerdere locaties alle HR gerelateerde meldingen in één overzicht; als locatiemanager zie je alleen de meldingen van jouw locatie en als tandartsassistente zie je de meldingen en taken die gerelateerd zijn aan de kamer waar je op dat moment werkt.
  • Rust: Omdat je weet dat alles klopt en weet wat er nog moet worden gedaan zit je nooit meer op de bank met de vraag in je hoofd ‘Heb ik dat gedaan?, of ‘Is dit al gebeurd?’. Je hebt altijd een volledig overzicht en kunt rustig op vakantie.
  • Controle: vanBERNARD is ingericht in workflows. Dat betekent dat bij elke taak inzichtelijk is wat de status is en wie de taak moet uitvoeren. Bijvoorbeeld de beoordeling van een protocol, het afronden van een onderhoudsafspraak of de reactie van een medewerker op het ruilen van een dienst. Je kunt personen toewijzen aan specifieke taken, zodat deze taak ook in hun eigen takenoverzicht komt.
  • Optimale ondersteuning: Het systeem moet maximaal ontzorgen. Dat is onze missie. Wij bekijken hoe het systeem bij praktijken is ingericht en hoe jullie ermee werken. Signaleren of zien wij bepaalde dingen die beter kunnen in het gebruik? Dan nemen wij hierover pro-actief contact met u op

Eenvoudig, snel en stabiel

Jonathan Schlüter, technisch directeur vanBERNARD: ‘Met een deskundig en enthousiast ontwikkelteam, met al veel ervaring in het ontwikkelen van soortgelijke producten, zoals ZorgSom, hebben wij gefocust op een aantal kritieke zaken. De software moet rust uitstralen, heel snel werken en complexe handelingen correct uitvoeren. De gebruiker moet volledig op het systeem kunnen vertrouwen en zo min mogelijk ons supportteam nodig hebben, omdat het zo eenvoudig, snel en stabiel is.’

Voor degenen die een voorproefje willen van wat vanBERNARD te bieden heeft, nodigt het bedrijf u uit voor de Dag van de Praktijkmanager op 25 mei 2023. Tijdens deze dag krijgen de deelnemers de kans om een eerste indruk te krijgen van de veelbelovende software. Het webinar op 13 juni zal een grondige demonstratie van het softwarepakket bevatten, gevolg door een vraag- en antwoordsessie met het team van vanBERNARD. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit webinar via deze link: Lancering vanBERNARD. Wij geven u overzicht binnen uw praktijk.

Banner van Bernard Lancering

Over vanBERNARD

vanBERNARD wordt ondersteund vanuit het centrale servicekantoor van ZorgSom & Partners. Vanuit dit kantoor worden ook de softwaretools ZorgSom, Meten Is Weten en MondPlan ondersteund. Dat betekent dat wanneer u contact met vanBERNARD opneemt, u wordt geholpen door een getraind team dat al lange tijd intensief met elkaar samenwerkt.

Contactgegevens vanBERNARD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>