Inloggen Op ZorgMail

Als zorgprofessional is het essentieel om veilig en efficiënt te communiceren met collega’s en patiënten. ZorgMail is een betrouwbare oplossing voor het beveiligd versturen van berichten en bestanden in de zorgsector. In deze tekst bespreken we hoe je kan inloggen op ZorgMail en hoe je het kan gebruiken als extern communicatiemiddel. Daarnaast gaan we ook in op het gebruik van VanBernard als intern communicatiemiddel en hoe je de twee kan combineren.

Wat is ZorgMail?

ZorgMail is een communicatieplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de zorgsector. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om berichten en bestanden te versturen tussen zorgverleners, instellingen en patiënten. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding en alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Inloggen op ZorgMail

Om gebruik te maken van ZorgMail dien je in te loggen op het platform. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van je situatie.

Inloggen via KPN Zorg Messenger

Als je al gebruik maakt van KPN Zorg Messenger, kan je via deze applicatie direct inloggen op ZorgMail. Dit kan via de volgende link: https://zm.kpnzorg.nl/session [2]

Inloggen via de website

Als je geen gebruik maakt van KPN Zorg Messenger en geen VPN-verbinding hebt, kan je inloggen via de website van ZorgMail. Dit kan via de volgende link: https://www.zorgmail.nl/

Extern communicatiemiddel

ZorgMail kan gebruikt worden als extern communicatiemiddel voor het versturen van berichten en bestanden naar andere zorgverleners, instellingen en patiënten.

Versturen van berichten en bestanden

Via ZorgMail kan je veilig berichten en bestanden versturen naar andere zorgverleners en instellingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om verwijsbrieven, labuitslagen of medische dossiers.

Ontvangen van berichten en bestanden

Ook kan je via ZorgMail berichten en bestanden ontvangen van andere zorgverleners en instellingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om verwijsbrieven of labuitslagen die je ontvangt van andere zorgverleners.

Intern Communicatiemiddel: VanBernard

Naast ZorgMail kan je gebruik maken van VanBernard als intern communicatiemiddel. VanBernard is een communicatieplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de zorgsector. Naast het faciliteren van interne communicatie tussen het personeel, biedt het softwarepakket functionaliteiten voor het bijhouden van personeelsdossiers, het maken van planningen en het beheren van praktijkgerelateerde taken. Door het gebruik van VanBernard als praktijkmanagement softwarepakket kan je dus je hele praktijkorganisatie stroomlijnen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat VanBernard niet bedoeld is voor het delen van patiëntgerelateerde informatie met andere zorgverleners en instellingen. Het is enkel bedoeld voor intern gebruik binnen de praktijk. Desondanks kan VanBernard nog steeds een handige oplossing zijn voor zorgverleners die op zoek zijn naar praktijkmanagement software die het mogelijk maakt om hun werk efficiënter te organiseren en communicatie binnen het personeel te verbeteren.

bron afbeelding: support.sterker.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>